Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

He Shou Wu (Fo-Ti) Πάντα Νέος!











Περιγραφή
Fo-ti είναι εγγενές στην κεντρική και νότια Κίνα και διανέμεται στην Ιαπωνία και την Ταϊβάν. Είναι ένα πολυετές βότανο αναρρίχησης, το οποίο μπορεί να αυξηθεί σε 30 πόδια στο ύψος. Το εργοστάσιο έχει κόκκινο μίσχους, φύλλα σε σχήμα καρδιάς και λευκά ή ροζ λουλούδια. Οι ρίζες του 3 - οι 4-year-old ξήρανση των φυτών το φθινόπωρο. Οι μίσχοι και τα φύλλα χρησιμοποιούνται επίσης.

Ιστορία του
Το FO-TI είναι μια άμπελος με θεραπευτικές ιδιότητες, γνωστή στην Κινεζική ιατρική πρακτική από πολύ παλιά.
Το όνομα αυτό αναφέρεται σε ένα θρύλο ενός αρχαίου χωρικού ονομαζόμενου κύριος He ο οποίος λάμβανε fo-ti και συντηρούσε τα μαύρα του μαλλιά και μια νεανική εμφάνιση και ζωτικότητα, που φημολογείται ότι έζησε μέχρι την ηλικία των 132 ετών!
Στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το fo-ti είναι ένα ελιξίριο μακροζωίας το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των γκρίζων μαλλιών, της πρόωρης γήρανσης, της αδυναμίας, τις κολπικές εκκρίσεις και τη στυτική δυσλειτουργία.

Συστατικά
Η Fo-Ti ρίζα είναι εξαιρετικά πλούσια σε ψευδάργυρο και η καθημερινή κατανάλωση της εμποδίζει την ανεπάρκεια της ζωτικής σημασίας του ιχνοστοιχείου. Αυτό το βότανο έχει πολλές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων των ανθρακινονών, polydatin, και ρεσβερατρόλη, chrysophanol, physcion, emodin, aloeemodin, Rhein, physcion, τετραϋδροξυ-stibene, noreugenin, απιγενίνη, daucosterol, β-σιτοστερόλη, στεατικό οξύ. Ανθρακινόνες, physcion, emodin και questin αναστέλλουν την ενζυμική δραστηριότητα της φωσφατάσης Cdc25B. Αυτό το χορτάρι έχει stilbenoids. Ο Tetrahydroxystilbene-γλυκοζίτης είναι το μεγαλύτερο, το πιο δραστικό συστατικό του βοτάνου.

Οφέλη για την υγεία
1. Υπάρχουν επιστημονικά επιβεβαιωμένες ενδείξεις ότι το fo-ti μπορεί να μειώσει τη χοληστερίνη στον ορό του αίματος, Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι το fo-ti μειώνει τόσο τη χοληστερίνη όσο και τα τριγλυκερίδια στο πλάσμα του αίματος
2. ευεργετεί σημαντικά τη μάθηση και τη μνήμη εμποδίζοντας τον εκφυλισμό των ντοπαμινικών νευρώνων στον εγκέφαλο.
3. Στην παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, το fo-ti είναι ένα ελιξίριο μακροζωίας το οποίο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία των γκρίζων μαλλιών, της πρόωρης γήρανσης, της αδυναμίας, τις κολπικές εκκρίσεις και τη στυτική δυσλειτουργία
4. Μπορεί να μειώσει την σκλήρυνση των τοιχωμάτων των αρτηριών και να ενισχύσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.




Αναλυτικά ιδιότητες

Οι ασθένειες που αντιμετωπίζονται με αυτό είναι:

  • Αρτηριοσκλήρυνση – Αυξημένη χοληστερίνη
  • Δυσκοιλιότητα – Προβλήματα ήπατος
  • Εύκολη κούραση – Αϋπνία
  • Αδύναμο ανοσοποιητικό
  • Στυτική δυσλειτουργία
  • Για τη θεραπεία της φυματίωσης που έχει εξαπλωθεί στους λεμφαδένες,
  • Ενισχύσουν τους μυς, τους τένοντες και τα οστά.
  • Μούδιασμα των άκρων, χαμηλά στην πλάτη και τον πόνο στο γόνατο
  • Πρόωρο γκριζάρισμα, απώλεια μαλλιών
  • Ζάλη με κουδούνισμα στα αυτιά (εμβοή).
  • Eφαρμόζεται απευθείας στο δέρμα για πληγές ,δερματικά εξανθήματα και φαγούρα
  • Νόσος του Αλτσχάιμερ

Προειδοποιήσεις

Δοσολογία
Δεν υπάρχει αποδεδειγμένα ασφαλή ή αποτελεσματική δόση για το fo-ti. Κάψουλες, αποξηραμένα παρασκευάσματα βοτάνων, τσάι και τοπικές κρέμες ή αλοιφές είναι όλα εμπορικώς διαθέσιμα. Δόσεις 560 χιλιοστόγραμμα (κάψουλες) 2-3 φορές την ημέρα, και 9-15 γραμμάρια του αποξηραμένου βότανο ημερησίως έχουν ληφθεί.



Ευχαριστώ πολύ που επισκεφτήκατε το blog μου , ότι απορία έχετε από τιμές προϊόντων παρακαλώ καλέστε στο 6947828322 η στο botanathes@gmail.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Popular Posts