Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Chlorella O Διάδοχος της Spirulina







Περιγραφή
Η Chlorella είναι ένα πράσινο κυτταρώδες φύκι, το οποίο καλλιεργείται σε μεγάλες τεχνητές λίμνες γλυκού νερού, με ελεγχόμενες συνθήκες. Είναι το πιο μελετημένο και δημοφιλέστερο φύκι παγκοσμίως με αποτέλεσμα να υπάρχουν χιλιάδες ερευνητικές εργασίες για την chlorella από τα επιστημονικά περιοδικά και τα πανεπιστήμια που όλες ταυτοποιούν τα ευεργετικά αποτελέσματα της chlorellas για την υγεία του σύγχρονου ανθρώπου

Ιστορία του
Η Χλωρέλλα, όπως και η Σπιρουλίνα ανήκει στους παλαιότερους οργανισμούς του πλανήτη. Η εμφάνισή τους χρονολογείται πριν από 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια σε γλυκά νερά σε περιοχές της Άπω Ανατολής και της Αυστραλίας,
Φυσικές ιδιότητες 

Συστατικά
Περιέχει πολλές πρωτεΐνες (δύο φορές περισσότερες από το σπανάκι και 38 φορές περισσότερες από τη σόγια), υδατάνθρακες, όλες τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, βιταμίνη C και βιταμίνη Ε, αμινοξέα, ωμέγα-6 λιπαρά οξέα και σπάνια ιχνομέταλλα.  Περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης Β12, καθώς και σημαντικές ποσότητες βήτα-καροτίνης. Είναι μια ολοκληρωμένη τροφή και συχνά ονομάζεται «σούπερ τροφή». 

Οφέλη για την υγεία  
Παρέχει μία σειρά από θρεπτικά, ενεργητικά και μεταβολικά οφέλη. Η χλωροφύλλη που περιέχει επιταχύνει την κάθαρση του αίματος.  Λόγω της περιεκτικότητάς της σε RNA και DNA, έχει βρεθεί ότι προστατεύει από τις υπεριώδεις ακτίνες.  Μελέτες αναφέρουν ότι η χλωρέλλα είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, ειδικά για ανθρώπους που επιλέγουν ή που δεν μπορούν να καταναλώσουν κρέας.
Επίσης, θεωρείται φανταστικό αποτοξινωτικό, γιατί προστατεύει τον οργανισμό από τις τοξίνες. Κλινικές μελέτες αποδεικνύουν τις θεραπευτικές ιδιότητες της χλωρέλλας, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητάς της να μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση, να ελαττώνει τα επίπεδα χοληστερόλης του πλάσματος, να επιταχύνει την επούλωση πληγών και των ελκών, και να ενισχύει τις ανοσοποιητικές λειτουργίες.
Επιπλέον, θεωρείται χρήσιμη για την βελτίωση της πέψης και της εντερικής λειτουργίας, την διέγερση της ανάπτυξης και επούλωσης των ιστών, την καθυστέρηση της γήρανσης, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, την διατήρηση της υγείας των τριχών, του δέρματος, των δοντιών και των νυχιών, την θεραπεία κρυολογημάτων και διαφόρων αναπνευστικών λοιμώξεων.
Εντούτοις, δεν έχει καμιά αποδεδειγμένη δραστικότητα στις ανωτέρω καταστάσεις και δεν υπάρχουν επαρκείς και αξιόπιστες πληροφορίες που να αποδεικνύουν ότι η χλωρέλλα διαθέτει οποιεσδήποτε θεραπευτικές ιδιότητες 


Αναλυτικά ιδιότητες
Νο 1 : Δράση ως παυσίπονο
Η Chlorella, σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε σχετικά, μπορεί να προσφέρει σημαντική ανακούφιση στους πόνους που παρουσιάζουν άτομα με ινομυαλγία και μάλιστα κατά ένα πολύ σημαντικό ποσοστό της τάξης του 22 %.

Νο 2 : Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
Η Chlorella, σύμφωνα με έναν καθηγητή νευροχειρουργικής και ανατομίας του Πανεπιστημίου της Virginia, φαίνεται να παρέχει μια ασπίδα προστασίας προς τον οργανισμό, τονώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύοντας τον οργανισμό από διάφορες ασθένειες. Μάλιστα, έχει βρεθεί πως η χρήση της Chlorella από άτομα που πάσχουν από καρκίνο, μπορεί να μειώσει σημαντικά τις επιβλαβείς συνέπειες που προκαλούνται από τις ακτινοθεραπείες. Επίσης βοηθάει σε περιπτώσεις δερματικών ελκών, διαβήτη ή και αναιμίας.

Νο 3 : Παροχή μεγάλης ποσότητας πρωτεΐνης
Η  Chlorella, όπως ήδη αναφέραμε, είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και βιταμινών, απαραίτητα για όλους και ειδικότερα για άτομα που ασκούνται και που θέλουν να τονώσουν το μυικό τους σύστημα και να χτίσουν ένα όμορφο σώμα.

Νο 4 : Δράση κατά της κακοσμίας
Η Chlorella μπορεί να χρησιμοποιήθηκε πολλά χρόνια πριν, αλλά χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα, για την δραστική αντιμετώπιση της κακοσμίας της αναπνοής αλλά και της κακοσμίας του σώματος γενικότερα. Σε αυτό βοηθάει η υψηλή περιεκτικότητά της σε χλωροφύλλη που βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατάστασης.

Νο 5 : ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ
Η Chlorella αποτελεί ένα δραστικότατο μέσο αποβολής των επιβλαβών τοξινών απότον οργανισμό. Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό που καταφέρνει να δεσμεύσει τα βαρέα μέταλλα και να βοηθήσει στην απομάκρυνσή τους από το σώμα.

Προειδοποιήσεις 
χλωρέλλα περιέχει βιταμίνη Κ , η οποία αυξάνει την πήξη του αίματος δυναμικό , καθιστώντας να μειώσει την αποτελεσματικότητα της βαρφαρίνης . Αυτό ενέχει κίνδυνο για θρόμβους του αίματος και μπορεί να απαιτεί αλλαγή στη δοσολογία της βαρφαρίνης σας , σύμφωνα με RxList .
Εικόνων Κίνδυνοι 
Ορισμένοι ασθενείς που αναπτύσσουν σοβαρή, ασθματικές αντιδράσεις στη χλορέλα . Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν συριγμό , ταχυπαλμία και πόνους στο στήθος , αναφέρει Ιατρών Desktop αναφοράς .
Εικόνων Εκτιμήσεις 
Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε ή εάν πάσχετε από λύκο , σκλήρυνση κατά πλάκας ή της ρευματοειδούς αρθρίτιδας , μπορεί να μην είναι ασφαλές για σας να πάρετε Sun Chlorella λόγω των πιθανών παρενεργειών της . Ενώ η λήψη Sun Chlorella , την αποφυγή μαυρίσματος και χρησιμοποιούν επαρκή αντηλιακό για να προστατεύσει το δέρμα σας σε περίπτωση φωτοευαισθησίας . 

Δοσολογία
Μέχρι 4 ταμπλέτες ημερησίως με τα γεύματα. Εάν ακολουθείται πρόγραμμα αποτοξίνωσης συνιστάται να λαμβάνεται με άδειο στομάχι.


Ευχαριστώ πολύ που επισκεφτήκατε το blog μου , ότι απορία έχετε από τιμές προϊόντων παρακαλώ καλέστε στο 6947828322 η στο botanathes@gmail.com 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Popular Posts