Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

MSM (ΓΛΙΤΩΣΤΕ ΑΠΟ ΑΡΘΡΙΤΙΚΆ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ)


 
Περιγραφή                                                                                              
 MSM είναι μια συντομογραφία του methylsulfonylmethane, μια οργανική μορφή του θείου. Είναι η μορφή στην οποία το   στη φύση σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, και στην οποία είναι βιολογικώς δραστικό.  είναι μια άοσμη, λευκή, κρυσταλλική σκόνη που διαλύετε εύκολα σε νερό. Έχει απίστευτες προληπτικές και θεραπευτικές ιδιότητες.  Θεωρείτε  γενικά από τις μεγαλύτερες προόδους στην orthomolecular κατά το δεύτερο μισό αυτού του αιώνα.
Ιστορία του                                                                                                                                    Περίπου σαράντα χρόνια πριν, ο Δρ Stanley Jacob και ο Δρ Robert Herschler, που είναι χημικοι που δημιούργησαν το MSM και ο αρχικός σκοπό τους ήταν να περιέχει όλες τα θετικά οφέλη για την υγεία χωρίς αρνητικές ιδιότητες.
Συστατικά
Το Θείο είναι ένα σημαντικό στοιχεία για την ενδογενή παραγωγή και μετατροπή των αμινοξέων σε μονάδες πεπτιδικές, ,για την πρωτεϊνική σύνθεση, και το σχηματισμό του συνδετικού ιστού.
Το σώμα μας απαιτεί επίσης θείο για τον σχηματισμό της κερατίνης, παραγωγή της ανοσοσφαιρίνης ως μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος, και καταλύει τις μεταβολικές αντιδράσεις που αλλάζουν την τροφή σε ενέργεια.
Το MSM είναι σημαντικό για τον σχηματισμό της κερατίνης, του κολλαγόνου και της ελαστίνης, που δίνουν την ευελιξία, τον τόνο και τη δύναμη στους μύες, τα οστά, τις αρθρώσεις, εσωτερικές μεμβράνες, δέρμα, μαλλιά και νύχια.


Αναλυτικά ιδιότητες
·       Βοηθά στην καταπολέμηση πόνο στην πλάτη και τις αρθρώσεις
·       υποστηρίζει υγιείς αρθρώσεις και χόνδρους
·       ενισχύει τη συνδετικού ιστού
·       ενισχύει τη βλεννογόνο
·       χαλαρώνει τους μύες
·       βοηθά στην διατήρηση της ελαστικότητας και της υγείας του δέρματος
·       μειώνει τις αλλεργίες
·       ενισχύει τη βλεννογόνο του πεπτικού σωλήνα και του ουροποιητικού συστήματος
·       καταπολεμά την κάντιντα και τα εντερικά παράσιτα έχει δείξει, επίσης, καταπληκτικό αντι-παρασιτική δράση εναντίον Giardia, Trichomonas, ασκαρίδες, νηματώδεις, Enterobius και άλλα εντερικά σκουλήκια. Όταν τα παράσιτα αυτά προσκολλούνται στην εντερική επένδυση, μπορούν να ζήσουν, να αναπαραχθούν και ληστεύουν το σώμα των θρεπτικών ουσιών επ ’αόριστον.
·       ιδανικό για την αντιμετώπιση της τενοντίτιδας και για το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα
·       ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
·       Το MSM κάνει τα κυτταρικά τοιχώματα διαπερατά, επιτρέποντας στο νερό και στα θρεπτικά συστατικά να ρέουν ελεύθερα μέσα στα κύτταρα και παράλληλα επιτρέπει τα απόβλητα και τις τοξίνες να εκρέουν από αυτά...Το σώμα χρησιμοποιεί το MSM μαζί με βιταμίνη C για τη δημιουργία νέων, υγιών κυττάρων, Χωρίς τα κατάλληλα επίπεδα του MSM, το σώμα μας δεν είναι σε θέση να χτίσει καλά και υγιή κύτταρα, και αυτό οδηγεί σε προβλήματα όπως η απώλεια της ευελιξίας,τις ρυτίδες, τους κιρσούς, την σκλήρυνση των αρτηριών, κατεστραμμένους ιστούς των πνευμόνων, ξηρό δέρμα, πεπτικές διαταραχές, προβλήματα στις αρθρώσεις
·       ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ Θα προτείνουμε να το καταναλώνετε δύο φορές την ημέρα, κάθε φορά από ένα μικρό κουταλάκι.
·       Αν θέλετε, μπορείτε να το βάλετε σε χυμό φρούτων σας για να έχετε μια καλύτερη γεύση. Σιγά-σιγά θα μπορούσε να αυξήσει έως 12 κουταλάκια κάθε φορά, δύο φορές την ημέρα.
·       Σε ότι δε, αφορά τα παράσιτα και τις αλλεργίες το MSM επιδρα έμμεσα, καταλαμβάνοντας τους υποδοχείς των παρασίτων και των αλλεργιογόνων στις εσωτερικές βλεννογόνους του σώματος, με αποτέλεσμα να ανακόπτει την ανάπτυξή τους.

Προειδοποιήσεις
Δυνατόν να προκαλέσει ναυτία, διάρροια και κεφαλαλγία.

Δοσολογία
Θα προτείνουμε να το καταναλώνετε δύο φορές την ημέρα, κάθε φορά από ένα μικρό κουταλάκι.Αν θέλετε, μπορείτε να το βάλετε σε χυμό φρούτων σας για να έχετε μια καλύτερη γεύση. Σιγά-σιγά θα μπορούσε να αυξήσει έως 12 κουταλάκια κάθε φορά, δύο φορές την ημέρα.

Ευχαριστώ πολύ που επισκεφτήκατε το blog μου , ότι απορία έχετε από τιμές προϊόντων παρακαλώ καλέστε στο 6947828322 η στο botanathes@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Popular Posts